2010. június 6., vasárnap

bő nyállal a f@szomat!!!

nyasgem.
reggel 7-kor a legszebb álmomból vert fel a zajongó telóm (durva ébresztő Dexszter című sorozat főcím zenéjére ébredni). nézem, ismeretlen szám... gondoltam felveszem, hátha a melóból keres valaki, mert összedől nélkülem a világ... pff... hát de nem. egy búgó női hang wellness 7végét ajánlott, ha részt veszek egy kötetlen 2órás bemutatón, ahol ecsetelik a wellness dolgok előnyét stb. mondom ingyé van-e?! hát nem, fizetni kéne érte. akkor meg mi a faszér zaklat??? emlékszem gyerekkoromban még becsöngettek az ilyenek, meg a Jehova tanúi, meg a jézus szíve társaság, meg adjak pénzt, meg lépjek be. most meg má' ímélen és telefonon zaklatnak. elhiszem, hogy a munkájukat végzik, de nem akarok semmilyen pártnak se felekezetnek, se szektának, se wellness 7végére nem ingyé' elmenni a világ másik felére. mindenki bekaphatja bő nyállal a
f@szomat!!!

Love_Violently__Kill_Tenderly_by_JulianGraves2

“Vagyok aki vagyok. A magam találmánya… “

“Vagyok aki vagyok. A magam találmánya… “

(idézet tőlem)

5cb1a92366438c21

Ne kérdezd, hogy hol, miért..., épp csak így történt. még nekem is elegem lett magamból. céltalan üres lebegés. kezdetben néma közöny, aztán már észre se vettem. Persze, voltak kritikus pillanatok, remegett a kéz, gyűlt a feszkó bennem, csapkodtam az asztalt. Könnyű volt rászokni, hisz mindennap itt volt; de még nekem is adhatnak mattot. és most újra...Tudom, kicsit sablonos, de sajnos van benne igazság.

Nem minden szennyest szoktam kiteregetni ide , aztán a napokban késztetést éreztem mégis rá. és persze meggondoltam magamat. és persze ez nem old meg semmit, és persze nekem sem lesz ettől könnyebb. de le van sz@rva. ha nem gondolok rá, akkor nem fáj. csak marad ez a kibaszott nihil az életemben, a fejemben. tudom, a gesztenyét mindenki magának kaparja ki, csak valahogy én mindig is utáltam.
Az alibi évek tényleg eltűntek, és a súlyok egyre nehezebbek a vállamon...

furcsa teremtmény vagy,
a végletekig szélsőséges,the_sad_clown
egyszerű és mégis megfejthetetlen.

:: még tartozol nagy világ !!! rape_this_world_by_lullacrie