2010. július 20., kedd

Nevek

Zoli= Kovács=Zolika=Csigusz=Bodri=Ken=ZŰR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No_smoking_by_fb102

Ken
Ken először 1961-ben mutatkozott be az Amerikai Nemzetközi Játék Kiállításon. Ugyanebben az évben ő és Barbie az első közös tévéreklám felvételükön találkoztak.
A legelső Ken baba a kor legnépszerűbb hajviseletével jelent meg, ám később vagányabbá vált új arcélével 1969-ben, majd fésülhető hajával 1974-ben. A 70-es és 80-as években Ken görkorcsolyázott és csatlakozott a kaliforniai napőrültekhez sportos strandmegjelenésével, majd bugizott a diszkóőrületben hatalmas napszemüvegekben és arany ékszerekben. A 1990 és 2000 közt Ken a karrierjére fókuszált, mint üzletember, baseball játékos, felfedező és rock sztár. Ken először 1961-ben mutatkozott be az Amerikai Nemzetközi Játék Kiállításon. Ugyanebben az évben ő és Barbie az első közös tévéreklám felvételükön találkoztak.
A legelső Ken baba a kor legnépszerűbb hajviseletével jelent meg, ám később vagányabbá vált új arcélével 1969-ben, majd fésülhető hajával 1974-ben. A 70-es és 80-as években Ken görkorcsolyázott és csatlakozott a kaliforniai napőrültekhez sportos strandmegjelenésével, majd bugizott a diszkóőrületben hatalmas napszemüvegekben és arany ékszerekben. A 1990 és 2000 közt Ken a karrierjére fókuszált, mint üzletember, baseball játékos, felfedező és rock sztár.

Barbie dobta Kent egy szörfösért

Ez már a vég! - kiált fel néhány hullámlovas annak a hírnek hallatán, hogy a világ leghíresebb babája 43 év együttlét után dobta állandó társát egy ausztrál szörfösért. A sportolókat a babagyártó nem kérdezte! A Barbie babákat gyártó Mattel cég sajtóközleményében úgy beszél leghíresebb terméke magánéletében bekövetkezett változásokról, mintha élő személyekről lenne szó. Eszerint Barbie és barátja, Ken februárban szakítottak. (értsd: Ken kiment a divatból, egy új kedvencet kellett helyére hozni: egy olyan arcot, aki megfelel a XXI. század igényeinek). A haladás jegyében a barbie.com oldalon szavaztatták meg a legnagyobb szakértőket, a Barbie-rajongókat arról, hogy milyen is legyen kedvencük új szerelme. Több mint két millióan szavaztak, a győztes pedig Blaine lett, az ausztrál szörfös.

Blaine-ről annyit közöltek, ausztrál születésű, de néhány éve Hawaii-on él, ott lett profi szörfös, aztán pedig nemrég Kaliforniába költözött. Barbie-val akkor ismerkedtek össze, amikor a lány a barátnőjével, Summerrel, aki mellesleg Blaine húga, Kalifornia tengerpartja mentén kocsikázott és napozott a strandon, a szörfös fiúkat figyelve. Barbie ott szúrta ki a napszítta hajú, a legújabb szörfösdivat szerint öltözött szépfiút.
Bennfentesek nem győzik hangsúlyozni, hogy a hatvanas években már egyszer Kenből is akartak szörföst csinálni, de akkor a közönség nem volt vevő az extrémsportos babára.

Ken valójában homokos

Ken, aki 43 évig hűségesen kitartott Barbie mellett, nem nyilatkozott az ügyben, de ügynökén keresztül azért szúrt egyet, mondván, hogy Ausztráliát anno nem börtöntöltelékekkel népesítették be? A Mattel szerint a szakítás ellenére Barbie és Ken jó barátok maradnak (hisz a már legyártott Ken-babákat is el kell adni), sőt, egyes források szerint már gyártják az új Ken-figurát, aki a sötét utcasarkon leskelődik majd exbarátnője után.
Ennél komolyabb tábort képeznek azon verzió hívei, akik szerint a Mattel arra készül, hogy egy-két éven belül bejelentse, Ken valójában homoszexuális, csak eddig titkolta másságát. A Mattel 1993-ban már előállt egy erre utaló verzióval, amikor kilőtt füllel, levendula színű ruhában dobta piacra az az évi Ken-kollekciót. Az a baba máig nagyon népszerű a homoszexuális Barbie-rajongók között.

Megújult külsővel tér vissza Ken Barbie-hoz

Jövőre megújul Ken, Barbie-baba volt vőlegénye, aki még nem tette túl magát a menyasszonyával történt szakításon.
Két évvel a szakítás után, mely egy 43 évig tartó kapcsolat végét jelentette, Ken külseje megváltozik, hogy újra visszahódíthassa szerelmét. A Mattel cég képviseletében Russel Arons jelentette be, hogy Ken változásai szembetűnők lesznek, s a jövő év második harmadában kerül rá sor várhatóan. Chris Byrne, egy New York-i játékpiaci szakértő szerint a lépés kiváló piaci stratégiai szempontból. "Barbie és Ken kultúránk integráns része, s annyira összetartoznak, hogy az emberek szeretik őket együtt látni." A páros különválása még 2004-ben történt, amikor a Mattel úgy akarta aktualizálni Barbie-t, hogy elküldte egy kaliforniai strandra, szakított Kennel, és a tengerparton összeismerkedett egy ausztrál strandkorcsolyázóval, Blaine-nel. Ami nagy szenzáció volt, de nem tartott soká, mert az emberek azt szeretnék, ha Barbie és Ken újra összejönnének.

“Hé, te faszkalap! Igen, hozzád beszélek! Van egy aszpirined? Kibaszottul hasogat a fejem egész nap!”