2010. augusztus 11., szerda

jellemrajz

még tartozol NAGYVILÁG!!!

Következzék egy kis jellemrajz magamról, talán így pár téveszmét sikerül eloszlatnom. Tehát idézet egy levelemből (F. utólagos engedelmével):
"...mindenki azt vágja a fejemhez, hogy fura vagyok! tény, hogy van 1 nem 7köznapi stílusom, nem vagyok kenyérre kenhető, bájolgó, hízelgő figura vagy 1 instant pasas, akit bármelyik polcról leakaszthatsz. hiszek-e a sorsban? vicces kérdés. hinnem kéne? kétlem. én magamban hiszek. vagy a szó erejében. de nem a sorsban. de lehet, hogy neked van igazad! erről felesleges vitát nyitni.
tudod, nálam mindenki mínuszból indul. pláne a suliban. 5év állandó sulis meló megtette a hatását. flegma vagyok és lekezelő. mindenkivel. kivétel nélkül. Szoktam csetelni is. előttem nincs szent ember. eleinte azért beszélgettem, mint majdnem mindenki, aki hasonló csetszobákat látogat. azaz párt kerestem magamnak.  akivel elvagyok. aki az lehet mellettem, aki csak akar, és én is mellette. feltételek nélkül. kisebb-nagyobb sikerrel indult a csetes pályám. nyúztam a billentyűzetet éjjelente, udvaroltam,hízelegtem, mindhiába. tudod, hányan észre se vettek? le se sz@rtak.  aztán 1 szép napon feladtam. onnantól fogva nem kattintok senkire, nem kopogtatok be senkihez. nem gyűjtök már barátokat. ha valaki túléli sértődés nélkül a flegmaságom, ami valójában nem neki szól, hanem csak a helyzetnek, az már "átlépheti a szobám küszöbét, és leülhet nálam 1 italra". de így se számítson sok jóra. ilyen vagyok. hasonlóképp' hozzád, engem is hidegen hagynak a sablonok, "kor-hely-kép" és egyéb személytelen nyalánkságok..."
aki hirtelen támadt nevetőgörcsbe fulladt, egészségére!

igazából továbbra sem ígérek szebbet, sem jobbat.
nincs kedvem megváltozni.
halleluja