2010. április 10., szombat

RADIKÁLIS VÁLTOZÁST A NÉP NEVÉBEN!

AAARGH_www.kepfeltoltes.hu_

Jobbik szóvivője:Király András

SZAVAZTAM:

hangulatom

Forradalmat minden éjjel !!!!!!!!!!!!!!

 

M. és barátnőjének, és CS-nek !

Az édes hármas szabályai
• A legfontosabb: a szabályok tisztázása. Ha túl sok szabályt állítasz fel az megöli a spontaneitást és a szexet! Fontos, hogy mindegyik fél megértse, ez egészen új élmény lesz, amelyben egy-egy mozdulat vagy szó is maradandó sérüléseket okozhat.
• Ha nem akarod látni a párodat és a másik férfit bizonyos helyzetekben, nyugodtan mondd meg neki. Ez lehet az
orális szex vagy egy póz. A lényeg, hogy legyél határozott!
• Előre tisztázzátok a körülményeket, a védekezést és azokat a dolgokat, amelyeket nem szerettek.
• Ne vállald be a kalandot, ha nem tetszik a harmadik fél. Beszéljétek meg előre, hogy ha bárkinek nem tetszik valami, vagy kellemetlenül érzi magát, akkor félbeszakítjátok az aktust. Még mindig ez a kisebbik rossz.
• A harmadik fél ne aludjon ott! Emlékezz rá, hogy ez nem egy kapcsolat kezdete, az érzelmeknek itt nem sok szerepük van. Kerüljétek el a kényelmetlen reggeli beszélgetést.

Ne hagyd elaludni a vágyat! Tipp, hogy újra égjen a tűz:

Ne stresszelj! A stressz a szex első számú gyilkosa.

Legfontosabb az önismeret, az, hogy személyesen nálad mi az ami belefér, és mi az, amitől biztos, hogy kiborulsz. Jó, hogyha meg tudod állapítani, hogy csak egy jó szex volt, egy barátság, amiben az érzékiség is megfér, vagy szerelem vagy bármi más. És ezt meg is kell tudni osztani egymással. Fontos, hogy tudd elmondani, a másik tudtára adni, hogy ha féltékeny vagy, ha megbántottak, ha úgy érzed kimaradtál valamiből, ha az érzéseid viszonzatlanok. Ha belemész, csak azért tedd, mert valóban vágysz rá, és ne azért, mert ezzel akarsz tetszeni a másiknak! A kommunikáció kulcs fogalom a többes szex minden lépésénél, nemcsak az ágyon kívül de az együttlétben is. Egy totális összegabalyodásban minden résztvevőnek maximális figyelemre van szüksége, egy érzékeny és bonyolult rendszer csak így működik. Próbáljátok meg kizárni a külvilág vélt vagy valós ítéletét és elvárásait és a magatok örömét keressétek! Ha még nem voltatok együtt, akkor nehéz lesz kitalálnod, hogy a másiknak mi hogyan jó, ne legyenciki megkérdezni, megmutatni, segíteni! Egy szerelmeskedés ezerszer jobb lesz, hogyha nem elvárt eredmények hanem vágyak munkálkodnak. Ne az orgazmus legyen a cél, hanem minden valóban átélt és együtt élvezett pillanat!