2009. december 7., hétfő

Pályázati felhívás Giorgio és VIK-es tanulóknak!!!! Téma: antiszemitakeresése

Pályázat kiírója: SzivárványBigfater Antiszemita Szolgáltató és Szaktanácsadói Alapítvány Magyar Enervált Gittegylete Rövidítve: BASZSZAMEG

Nyílt pályázatot hirdetek, tanulok és osztályok részére.

A pályázat célja, kielégíteni a társadalom, főleg a diákság rétegének igényét, amelyeknél az idézhető antiszemita kijelentések fokozott igénybevétele jelentkezett.

A pályázaton bárki, nemre, vallási felekezetre, pártpreferencia, nemzeti identitásának , faji, nemi hovatartozásának, vallási tekintetbevétele nélkül részt vehet.

A pályázaton csakis a fenti iskolákban tanuló MAGYAR diákok antiszemita, vagy annak vélt, vagy azzá magyarázott idézetei vehetnek részt.

Kérem a pályázókat, hogy név és szó szerinti idézet megjelölésével adják le a fellelt antiszemita kijelentéseket. Kérem a gyorsabb ügyintézést elősegítendő, megjelölni az idézett személy anyja hovatartozását. Ez nagyban megkönnyíti az idézet csomagolását és a megfelelő KISEBSÉGHEZ, szövetséghez történő eljuttatását felhasználás céljából.

A pályázat díjai:

1. Díszhely az általa választott ISKOLAI RENDEZVÉNYEN a szónokok mögött.

2. Hodovány Zoltán  által dedikált könyv. A dedikáció érdekessége és különlegessége, hogy a szerző (zsűri) az ellenőrzőbe dedikál. Értékesebb, mint a kék Mauritius bélyeg!

3. Hétcsapásos vállveregetés a BASZSZAMEG elnöki keretéből.

Bigfater, a BASZSZAMEG elnöke, titkára, meg minden….

creation_finger