2010. július 18., vasárnap

Az életed bármikor elkezdődhet! Álmodj, amit csak akarsz, menj ahova szeretnél, légy az aki szeretnél, mert csak egy életed van és csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél...

h_nogod Egy nap a paraszt  szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bõgött, miközben a  paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg  kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédjait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba. A szamár megértette, mi történik és elõször rémisztõen üvöltött. Aztán, mindenki csodálatára,  megnyugodott. Pár lapáttal késõbb a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta,  hogy minden  lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál.  Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a  paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan  mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a  kút peremén és boldogan elsétált!

Az élet minden  fajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és  tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetõség  a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz  meg! Rázd meg magad és lépj egyet feljebb user_8939010_1252163013056_box Az álmodozás az elme fényűzése.